Pocenipotovatisi | Potovanja za vsak žep

Izredno poceni na Maldive in sicer iz Zagreba že za 497 € (povratna letalska vozovnica). Skupaj z poceni hotelom z zajtrkom že za 668 € na osebo v primeru, da potujeta 2 osebi (7 nočitev, 5.7 – 13.7. 2019).

Pocenipotovatisi | Potovanja za vsak žep | Page 2

Dopust za 4 osebe v mesecu marcu. Kako se slišijo počitnice na karibski Jamajki? Predvsem sončno in toplo. Direktni let iz Munchna v Montego Bay je na voljo za samo 400 €. Skupaj s poceni prenočiščem ( za 7 nočitev/4 osebe) že za 487 € Več →

Poceni potovanja vas odpeljejo v svet – Odlični nasveti za

Poceni potovanja vas odpeljejo v svet Odlični nasveti za poceni potovanja, ki so objavljena na strani za vse, ki si želite potovati za malo denarja in spoznati kako živijo ljudje še drugje po svetu.

Poceni potovati se da! - Povsod je lepo

Poceni potovati? Je to sploh mogoče. In koliko? Kako poceni je poceni? Odlična vprašanja. Poceni za nekoga, ki ga doma v garaži čaka letošnji model Mercedesa ni isto, kot za tiste, ki se jezimo nad novimi zakoni o študentskih napotnicah. Prav tako tudi poceni potovanje na Maldivih ni isto, kot poceni potovanje v Indiji.

Potuj poceni – "Želiš potovati? Ne čakaj na pravi trenutek

Potuj poceni "Želiš potovati? Ne čakaj na pravi trenutek, ker ga ni. Ne čakaj na denar, ker ga ne rabiš niti približno toliko kot misliš.

Poceni potovanja - nasveti, kako lahko potujemo poceni

Potovanja so lahko pregrešno draga, a lahko so tudi poceni, pravzaprav so lahko potovanja ZELO poceni. Vse je namreč zgolj odvisno od nas samih. Od tega, če smo se pripravljeni čemu odpovedati in tega, kako fleksibilni pravzaprav smo.

PO SVETU | nasveti za brezskrbna in ugodna potovanja po svetu

2019: Še vedno zelo poceni na grški Santorini! Za povratno letalsko karto z Dunaja v pomladnem terminu 2 4. – 7. 4. 2019 ter pet nočitev v hotelu 3* z bazenom boste odšteli samo 125€ na osebo! 5 36709. Top poletna sezona v Grčiji: povratna karta iz Bergama v Solun 54€, s 6 nočitvami že za 217€/osebo.

Potovanja :: 1nadansi

Poceni potovanja so pri nas dejansko zelo poceni :) Odločite se za letovanje na Hrvaškem, kjer boste lahko uživali v sodobnih mobilnih hiškah ali modernih apartmajih, tisti najbolj zahtevni pa boste bivali v skrbno izbranih hotelih v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.